Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο Θ. Μπαλασόπουλο και μέλη της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α



"κλεμένο" από : www.aftodioikisi.gr

Τσίπρας: Συνάντησα τους εργαζόμενους στην Τ.Α. και όχι τσιφλικάδες

Στο σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αναφέρθηκε κατά τη συνάντησή του με την ΠΟΕ-ΟΤΑ ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας: «Σήμερα συνάντησα τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που προσφέρουν κοινωνικό έργο πολύ σημαντικό. Φυλάνε τα παιδιά μας, καθαρίζουν τους δρόμους, κρατάνε τις κοινωνικές υπηρεσίες.  Δεν συνάντησα ούτε τσιφλικάδες, ούτε διεφθαρμένους, ούτε κρατικοδίαιτους. Αυτούς όλους τους συνάντησαν χθες ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς, που έχουν έτοιμες τις απαντήσεις και μας βάζουν και τα ερωτήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
Ζήτησε δε από την κοινωνία «να απαντήσει με μια γενικευμένη ειρηνική εξέγερση, με ένα μέτωπο κοινωνικό που θα συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής και θα διεκδικήσει κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη».

Μπαλασόπουλος: Η πολιτική της κυβέρνησης πρέπει να ανατραπεί
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος υποστήριξε ότι «οι συνθήκες, που διαμορφώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, μας αναγκάζουν και εμάς το επόμενο χρονικό διάστημα να αναζητήσουμε αυτές τις συμμαχίες που είναι αναγκαίες μέσα από άλλους συνδικαλιστικούς φορείς αλλά και άλλους κοινωνικούς φορείς, ώστε αυτή η πολιτική που έχει να κάνει με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, με την κατάλυση κάθε κοινωνικής πολιτικής αλλά και γενικότερα την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το ξεπούλημα και των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και αυτά που έχουν να κάνουν με τα ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά αλλά και τα ζητήματα του εισοδήματός μας, να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου αυτή τη βάρβαρη πολιτική του μνημονίου άμεσα να ανατραπεί».

δημοσίευσε ...