Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ενημερωτικές επισκέψεις του Δ.Σ. στους χώρους εργασίας.



Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων του Δ.Σ. στους επιμέρους χώρους εργασίας (τομείς Καθαριότητας), συναντήθηκαν την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 4:00 μ.μ. τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με τους εργαζόμενους της Καθαριότητας του Ε' τομέα.

Επιβεβλημένη, όσο ποτέ, στην πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύουμε  και  θίγονται καθημερινά τα εργασιακά μας δικαιώματα , θεωρείται η συχνή προσωπική επαφή και ενημέρωση όλων των μελών του Σωματείου μας από το Δ.Σ.

Στη δύωρη συζήτηση αναπτύχθηκαν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και εξηγήσεις, τόσο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου όσο και από την Διεύθυνση Καθαριότητας που είχε καλεστεί και ήταν παρούσα στη συζήτηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αναδείχτηκε το μείζων πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που αποτέλεσμα έχει να χρειάζεται καθημερινή υπερπροσπάθεια από την πλευρά των εργαζομένων ώστε να αποδίδεται  όσο το δυνατόν καθαρότερη η πόλη στους Δημότες της.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και στους υπόλοιπους τομείς καθαριότητας, ενώ παράλληλα θα προγραμματιστεί άμεσα και Γενική Συνέλευση. 



 









δημοσίευσε ...