Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή Πίτας για τον Σύλλογο Εργαζομένων Μονίμων και Αορίστου Χρόνου Υπαλλήλων Δήμου Πειραιά.


Μέσα σε μία πολύ κομψή και ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση που διοργανώθηκε σε αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης,  το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Μονίμων και Αορίστου χρόνου Υπαλλήλων του Δήμου Πειραιά έκοψε  την καθιερωμένη ετήσια πίτα των μελών του.

Ιδιαίτερα συγκινητικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση όταν τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο σύντροφος Γιάννης Γκάτσος, τόσο για την υπηρεσιακή του προσφορά επιτελώντας από τη θέση του Διευθυντή Ταμειακών Υπηρεσιών ένα πραγματικά δύσκολο έργο, όσο όμως και για την έντονη συνδικαλιστική του δράση αφού διετέλεσε για πολλά χρόνια συνδικαλιστικό στέλεχος σε όλες τις βαθμίδες των οργάνων όπως Α.Δ.Ε.Δ.Υ , Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α, Σύλλογοι εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά, μια παρουσία σαφέστατα πλούσια σε δράση με αποτελέσματα ουσιαστικά και ευεργετικά για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Ο Γιάννης Γκάτσος παραιτήθηκε λόγω συνταξιοδότησης, αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας και θα αποτελεί όχι μόνο παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους νεότερους αλλά και συμπαραστάτης στους δύσκολους αγώνες μας.
Τιμήθηκε επίσης για την τεράστια προσφορά  επί 34 χρόνια στο Δήμο Πειραιά ο δικηγόρος, προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας, κος Μιχάλης Μελισσινός. Άξιος άνθρωπος και σεβαστός προς όλους, βοηθούσε πάντα και επενέβαινε καταλυτικά με τις νομικές γνώσεις και υπηρεσίες του.

Πολλοί ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου, μεταξύ των άλλων διακρίναμε τον Βουλευτή Α' Πειραιά και Νήσων κο Παναγιώτη Μελλά, τον Αντιπεριφεριάρχη Πειραιά κο Στέφανο Χρήστου, τον Αντιπεριφεριάρχη Νησιών κο. Δημήτρη Κατσικάρη, τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πειραιά κο Παναγιώτη Κουβάτσο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κο. Τάσο Κάρλε, την Αντιδήμαρχο βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ευαγγελία Σαρρή και την Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλο Πρόνοιας και Κοινωνικής Ωφέλειας κα Πασχαλίνα Καλαγιά.
Τη δημοτική παράταξη "Πειραιάς Πολιτών - Καθαρή Συμφωνία" εκπροσώπησε η πρ. Αντινομάρχης και νυν Δημοτική Σύμβουλος  κα. Ρουμπίνη Ανδριοπούλου.
Ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και δείχνοντας την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων, το Σωματείο Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά διά του Προέδρου Αλέξανδρου Νταβέλη και του Γεν. Γραμματέα Βασίλη Γκιτάκου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά διά του Προέδρου του Βασίλη Οικονομάκη , του Γραμματέα Γιώργου Κούβαρη και του μέλους του Δ.Σ. Κυριάκου Φραγκάκου.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Σύλλογο να έχει μια δημιουργική και αγωνιστική χρονιά προασπίζοντας πάντα τα δικαιώματα των εργαζομένων.  

Β.Γ.
  
  

δημοσίευσε ...