Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ​.Α.- ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011


Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 156

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει την προκήρυξη 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, την ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αντιδρά στην υποβάθμιση των παροχών υγείας, τη διάλυση του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. και γενικά την κατάργηση του δικαιώματος των ασφαλισμένων στην αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική και υγειονομική περίθαλψη που προωθεί η κυβέρνηση με το σχέδιο Νόμου που πρόσφατα κατέθεσε στη Βουλή.

Οι ασφαλισμένοι του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. μαζί με τους εργαζομένους του Ταμείου, στις 12.00 το μεσημέρι της ΤΡΙΤΗΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. (Ηπείρου 38 – Αθήνα) και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Σταδίου 29 - Αθήνα).

Από το πρωί της ίδιας ημέρας, η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τους εργαζομένους στο Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. θα κάνουν συμβολική κατάληψη των γραφείων του Ταμείου (Ηπείρου 38 – Αθήνα).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...