Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αστραψε και Βρόντηξε ....!!!



Άστραψε και βρόντηξε ο κος. Γιάννης Τριάντης, πρώην Γεν. Διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό "Κανάλι 1 του Πειραιά".

Έλυσε την σιωπή του μετά από περισσότερο του ενός έτους από την παραίτησή του, προφανώς πληροφορούμενος για τα "επίκαιρα" του Καναλιού που διαδραματίζονται εδώ και τόσο καιρό χωρίς να επεμβαίνει κανείς,  παρά τις τόσες καταγγελίες, ακόμα και επώνυμες έχουν γίνει, ούτε καν η σημερινή Δημοτική Αρχή που φαίνεται να ενστερνίζεται τις επιλογές της απελθούσας Διοίκησης του Σταθμού.

Ο πρώην Γεν. Διευθυντής έκανε λόγο στη δήλωσή του στο e-tetRadio και στον Δημήτρη Κανελλόπουλο για εφιαλτικό μικρόκοσμο, για αυλές και αυλικούς, για προκλητική αυθαιρεσία σκοτεινών διαδρομών μικροπολιτικής υφής,"....η απέχθεια για τις μεθόδους και την εν γένει πολιτεία τους ήταν μεγαλύτερη από την οργή που προκάλεσε η συμπεριφορά τους ..."

Δεν παραλείπει να αναφέρει ότι κατά την διάρκεια της θητείας του σαν Γεν. Διευθυντής ουδέποτε εργάστηκε στο "Κανάλι 1" ο γιος της απελθούσας αλλά ακόμα εξυπηρετούσα Προέδρου της ΔΗΡΑΠ.

Και καταλήγει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παρά τα επανειλημμένα διαβήματα στον ίδιο το Δήμαρχο καμία εξήγηση δεν του δόθηκε ποτέ, ο ίδιος δε Δήμαρχος δεν έβγαινε ούτε  στο τηλέφωνο !!!

Έτσι παραιτήθηκε .....αηδιασμένος(?) , στεναχωρημένος (?) , απορημένος (?) , παραγκωνισμένος (?) , οργισμένος (?) .... ένας θεός ξέρει πως !!!    Κανείς άλλος.....

 ...εκτός βέβαια από τον Γ.Γ. , την απελθούσα και ακόμα εξυπηρετούσα , τον υδάτινο γίγαντα , το καλωδιομένο μέλος  και κάποιοι λίγοι άλλοι της "Αυλής του Λούνα Παρκ" που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή λόγω περασμένης ώρας !!!

"timeo Danaos et dona ferentes",
Β.Γ.

δημοσίευσε ...