Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Φως στο σκοτεινό τούνελ του Καναλιού από ... Ελεγκτές !!!


Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Παράταξης " Πειραιάς όλοι μαζί " κος Αντώνης Καλογερόγιαννης προς το Σώμα Επιθεωρητών Ελέγχου Δημόσιας Διοίκησης για τα οικονομικά της Δ.Η.ΡΑ.Π και ειδικά για την οικονομική διαχείριση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο "Κανάλι 1".

Έτσι ελπίζουμε ότι θα μπει ένα τέλος στο "όργιο" καπνού που βγαίνει από το κτίριο της Ευριπίδου και θα "σβήσει" η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Κανάλι 1 , απορίας άξιο είναι αν θα βρεθεί ο "εμπρηστής" !

Τέλος όμως σίγουρα δεν θα πάρει η αγωνία των εργαζομένων που "απολύθηκαν" Πρωτοχρονιάτικα, από μια απελθούσα Διοίκηση, αντί να πληρωθούν τους μισθούς των τρεισήμισι μηνών που τους όφειλαν και συνεχίζουν να τους οφείλουν.

Ενώ παράλληλα παπαγάλοι και κοψομεσιάρηδες απολαμβάνουν τη διατήρηση της θέσης τους και του μισθού τους εις βάρος τους..., αφού κατάφεραν στην εκπνοή της απελθούσας να αποσπάσουν  νέα σύμβαση με το Δημοτικό Ραδιόφωνο που πραγματικά το έχουν αναγάγει σε υποχείριο των συμφερόντων τους και των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων τους.

Εξοφλούνται γραμμάτια ...θα μπορούσε να πει κάποιος ???
Β.Γ





δημοσίευσε ...