Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πειραιά :«Μην αφισορυπαίνεται την πόλη ενόψει των εκλογών»


Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πειραιά κ. Τάκης Αβραμίδης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των πρακτικών των εκλογικών συνδυασμών εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:


«Δυστυχώς και σε αυτή την προεκλογική περίοδο, παρατηρείται το φαινόμενο έντονης αφισοκόλλησης και ανάρτησης αεροπανό από Δημοτικούς και Περιφερειακούς συνδυασμούς.

Η αφισοκόλληση δεν είναι μόνο απαγορευμένη από τον νόμο και τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, αλλά επιπλέον δεν συνάδει και με την προτεραιότητα που έχουμε θέσει όλοι, Δήμος, πολίτες και συνδυασμοί να προστατεύουμε το περιβάλλον.

Το αποτέλεσμα είναι, να αλλοιώνεται η αισθητική της πόλης και ο Δήμος να δαπανά χιλιάδες εργατοώρες για την αποκατάστασή της.

Καλούμε, για μια ακόμη φορά και σε αυτές τις εκλογές, όλους τους συνδυασμούς να μην αφισορυπαίνουν την πόλη, εκτιμώντας ότι το αναφαίρετο δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών από τα πολιτικά κόμματα, μπορεί να ασκηθεί ολοκληρωμένα από τα ΜΜΕ -έντυπα και ηλεκτρονικά- καθώς και τους θεσμοθετημένους από το Δήμο Πειραιά σχετικούς κοινόχρηστους χώρους».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=359373&dt=08%2F10%2F2010#ixzz11lI7GoYY

ΥΓ. Το blog μας είχε κάνει σχετική ανάρτηση και το είχαμε επισημάνει :
"...αλλάζει εικαστική όψη ο Πειραιάς ...!"
7 Σεπτεμβρίου 2010
http://megalo-limani.blogspot.com/2010/09/blog-post_9803.html

δημοσίευσε ...