Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

....ακούει κανείείείείείS..?????



Στις 15 Ιουλίου είχα γράψει για την "αύρα" που αναδύεται από την απλυσιά των απορριμματοφόρων , στις 24 Ιουλίου είχα ξαναγράψει για το ίδιο θέμα με αφορμή δημοσίευμα, που ενώ παραδεχόταν τη "μπόχα", παράλληλα έδινε και τη λύση που δεν ήταν άλλη από μια υπογραφή του ανάδοχου με τον Δήμο.
Φτάσαμε στις 25 Αυγούστου ένα μήνα μετά  και το πρόβλημα παραμένει ά(π)λυτο. Τα απορριμματοφόρα  περιμένουν το νερό της βροχής για να πλυθούν που ίσως να έρθει πιο γρήγορα από την υπογραφή της σύμβασης με τον ιδιώτη, που κατ' ανάγκη δεχόμαστε, προκειμένου οι εργαζόμενοι (εργάτες, οδηγοί και τεχνίτες) να μην εισπνέουν όλη αυτή τη βρώμα που δεν μπορεί πλέον να περιγραφεί με δυο τρεις αράδες γράμματα.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, η δυσοσμία και η θέα των άπλυτων απορριμματοφόρων μας φέρνει σε αποπνικτική κατάσταση (χωρίς ίχνος υπερβολής)  και δεν συγκινείται κανένας.
Περιμένω προσωπικά αυτοί που γύρισαν στις σταθερές συντεταγμένες να πάρουν στα σοβαρά αυτό το "βρώμικο" θέμα, που ίσως να είχαν την εντύπωση ότι (π)λύθηκε...!

Υ.Γ : ...δεν μυρίζει κανείς από εσάς αυτή τη βρώμα ....τουλάχιστον μπορεί να την ακούσει κανείς ???
Β.Γ.

δημοσίευσε ...