Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Της απογραφής τα ..."ωραία" !!!



Η απογραφή τελείωσε , ω τι χαρά!!! βρέθηκαν τελικά 760.000 περίπου δημόσιοι υπάλληλοι (μέσα όλοι "στραβοί - κουτσοί" του Αγ. Παντελεήμωνα), μακράν του 1.500.000 που δήλωναν κάποιοι.
Αλλά από τις δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών κου Ντόλιου χτες το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι , διέκρινα ότι η απογραφή έχει και τα "ωραία" της.
Το πρώτο "ωραίο" είναι οι μετακινήσεις υπαλλήλων, που θα γίνουν στα πλαίσια των καλύψεων θέσεων προς αποφυγή προσλήψεων. Αλλά καθησυχαστικά ανέφερε ότι αυτές θα γίνονται εντός ακτίνας όπου ήδη υπηρετεί ο μετατασσόμενος. (πόσους θα φέρει στην Καθαριότητα των Δήμων και από ΠΟΥ?)
Το δεύτερο ενδιαφέρον "ωραίο" είναι το ενιαίο μισθολόγιο που θα θεσπιστεί για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, όπου κι αν αυτοί υπηρετούν. Αυτό θα γίνει με την ενσωμάτωση ορισμένων βασικών επιδομάτων και φυσικά με την κατάργηση κάποιων άλλων. (λέτε να δούμε θετικό πρόσημο στην τελική διαμόρφωση του "ενιαίου" μισθού μας ?)
Και το τρίτο το καλύτερο "ωραίο" είναι ότι θα πιαστεί η δεύτερη εργασία μας, που πολλοί από εμάς κάνουμε για χόμπι και για να περνάμε την ώρα μας, "κλέβοντας" το Ελληνικό Κράτος φοροδιαφεύγοντας και χωρίς να πληρώνουμε έξτρα ασφαλιστικές εισφορές.
Συνάδελφοι , μας πιάσανε....!!!


Β.Γ

δημοσίευσε ...