Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Να εφησυχαστούμε ή να ξαγρυπνούμε...?



Είπα να μην τον ξανακούσω αλλά δεν άντεξα μετά την ανάρτηση του Reportaz Net, έριξα λίγο το επίπεδο του "αγράμματου" που μου είχε προσάψει και έκανα ένα βήμα προς την ενγράμματη καλή ραδιοφωνική ενημέρωση εμπλουτίζοντας έτσι τη γραμματοσύνη που μου λείπει.
Μπήκα στον πειρασμό γιατί διάβασα στο Reportaz Net ότι καλεσμένος του ήταν ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου και αναφέρθηκε εκτός των άλλων ,στην καθαριότητα.
Μόλις άκουσα δια στόματος Γενικού Γραμματέα να μας επαινεί και να λέει ότι η καθαριότητα πάει πάρα μα πάρα πολύ καλά, πραγματικά χάρηκα και λέω "να που επιτέλους αναγνωρίζονται οι υπηρεσίες των λιγοστών εργαζομένων" αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να με προβληματίζει αυτή του η δήλωση για το τι μπορεί να κρύβει στη δεύτερη ανάγνωση. (κάτι ανυπόγραφα χαρτάκια που μας αφορούν άμεσα έχει στο γραφείο του).
Στην ερώτηση δε για την πολυσυζητημένη Διεύθυνση Οδοσάρωσης (απεργία Χριστουγέννων)  "έστριψε" δια της συστηνόμενης Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (και μπράβο γι' αυτήν),
... Ιούλιο έχουμε και Διεύθυνση Οδοσάρωσης δεν υπάρχει, κατά τ' άλλα έπρεπε να περάσει η σύσταση το Δεκέμβριο. (ποιος ακούει όμως "τις συντεχνίες των Συνδικαλιστών που βρωμίζουν τον Πειραιά"?) 
Ο δε "Κατινιέρης" δημοσιογράφος του Καναλιού 1, εκδότης εφημερίδας, πρέπει να διατελεί τον τελευταίο καιρό και εκπρόσωπος τύπου της Επιτροπής για τις υποψηφιότητες της Ιπποκράτους, γιατί πως αλλιώς θα ερμηνεύατε εσείς ότι για δεύτερη φορά ανακοινώνει ότι με τις ευλογίες του ΠΑ.ΣΟξανακατεβαίνει ο κος Φασούλας για Δήμαρχος Πειραιά ?
Η πρώτη να σας θυμίσω ήταν μέσω της εφημερίδας που έχει, όταν είχε επισκεφθεί ο βουλευτής Β' Αθήνας και Γραμματέας για θέματα Αυτοδιοίκησης του ΠΑ.ΣΟκος Λάμπρος Μίχος το Δημαρχείο Πειραιά, με μεγάλους τίτλους έγραψε τότε ότι "ο Μίχος έδωσε το χρίσμα" . 
Το έχω ξαναπεί ότι δεν μας αφορά άμεσα το θέμα αλλά πες μας τι πίνεις και σε μας δε δίνεις...., άλλα στην εφημερίδα και άλλα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ? Αν έκανες και τηλεόραση (πλάκα θα είχε) θα "ξεσκόνιζες" και "αεροπλάνα" εκτός από τα "καραβάκια" που άρχισες να "γυαλίζεις"?
Υ.Γ  την μελανιά πάλι την άφησες για εργαζόμενο, μην νομίζεις ότι πήγε απαρατήρητη!
Β.Γ.

δημοσίευσε ...