Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

3 * 11 3 * 12 3 * 15 + 11 ......= - το ταμείον...!!!!


Τα πρατήρια βενζίνης σιγά σιγά στεγνώνουν το ένα πίσω από τ΄ άλλο , ελάχιστα έχουν απομείνει με λιγοστά λίτρα στις δεξαμενές τους. Τρέξαμε όλοι να προλάβουμε και φουλάραμε τα ρεζερβουάρ μας για να έχουμε, πληρώσαμε και τον Ε.Τ.Α.Κ, πήραμε και δυο πακέτα τσιγάρα, ήπιαμε κι ένα καφέ στην καντίνα του "Κολωνακίου" που εργαζόμαστε και πάει το Επίδομα Αδείας που πήραμε. Πάει, πάπαλα, μας τελείωσε όλο αυτό το πακέτο των 189 γιούρω που μας δώσανε για τα μπάνια του λαού, κάποιοι σίγουρα πήραν λιγότερα ή καθόλου.
Κι αφού γεμίσαμε καλά καλά τα ρεζερβουάρ μας, κλειδώσαμε τ' αμάξι στο ιδιωτικό γκαράζ "του δρόμου" για τις δύσκολες ώρες, γιατί όταν θα ανοίξουν με το καλό τα βενζινάδικα που θα βρούμε σεντ για βενζινούλα?

Καταντήσαμε πλέον αυτοί που έχουμε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, καπνίζουμε και πίνουμε καφέ, να είμαστε οι προνομιούχοι αυτής της χώρας που έχουμε - θέλουμε - μπορούμε να τη βγάλουμε από την οικονομική κρίση που οι ίδιοι, οι "1.500.000" και βάλε δημόσιοι υπάλληλοι, τη φέραμε!
Γιατί τραπεζίτες, κεφαλαιούχοι, πολιτικάντιδες  και λοιποί θεωρούνται πλέον "μισοριξιά" και προστατεύονται από την πολιτεία, όπως πολύ σωστά πράττει στις πολυπαθείς αυτές οικονομικά αδύναμες τάξεις, που ουδεμία ευθύνη φέρουν για τα μύρια όσα περνάει ο Ελληνικός Λαός.
Υ.Γ  "φωνή βοώντος......." !
         Οι Τσαντάκηδες συνεχίζουν απτόητοι το έργο που συμφωνήθηκε...
Β.Γ.

δημοσίευσε ...